Nervös..

Idag så har dagen gått väldigt fort!
Jag har gjort lite religions uppgifter och så har jag precis fått pratat med min underbara vän som har fått en dotter idag kl 13. Den ska vara en stor och välbevarad flicka som ska heta Adelle <3!
Grattis verkligen till er båda! Kan knappt bärga mig tills jag får träffa det lilla underverket!
Nu resten av kvällen så ska jag förbereda mig inför morgondagen. Jag ska på provanställning som personlig assistent för en 3 årig liten kille. så ska vara med honom på dagis och hålla koll på honom.
Måste erkänna att jag är lite nerrvös. Men det är brukar jag vara när man ska göra nya saker i sitt liv.
Efter arbetspasset som slutar kl 17.00 så hade jag tänkt att åka till morfars grav en liten stund och kolla till den. Det va så länge sedan som jag va där nu! Har lite dåligt samvete.
Saknar honom verkligen! Jag önskar att han hade kunnat få se mina barn, kille, hus och allt som hade hänt i framtiden...
Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3
God natt på er allt <3

2012-04-21

Idag har jag trottsat min tråkiga långa förkylning med att jag har kollar på ett visningshus i Mölnlycke där man även blev bjuden på korv med bröd, saft, kaffe och bulle.
Seden så tog jag en underbar promenad bland alla underbart fina vitsippor.
Hoppas verkligen att förkylningen försvinner snart så man kan börja träningen igen på allvar!
Har blivit bjuden på examens avslutning för alla nyblivna naprapater i Stockholm. det innebär att jag ska bära aftonklänning och ddå är det extra viktigt att känna sig trygg med sin kropp och med sin klädsel! Ska bli riktigt roligt måste jag säga :)!
RSS 2.0