Människor

Idag startade dagen perfekt!
Jag kände mig utvilad, taggad för mitt matte prov imorn och aa allt kändes bara helt perfekt tills man kommer utan för skolan och ser en äldre dam liggandes på marken, ledsen, hjälplös och skakig och människor som går bara förbi henne och några kollar på utan att göra någonting.
Man blir inget annat än frustrerad.
En av dom som bara tittade på hade som anledning till att dom inte hade ringt efter ambulans att "hade inte pengar på mobilen och att han inte kunde nummret"! Trodde det va det ända man nästen lärde sig i skolan och hemma men okej, tydligen inte :S!
Men i vilket fall hjälpte jag damen och ringde efter hjälp och då hon skulle in i ambulansen hade hon ett leende på läpparna och tackade så mycket för hjälpen:)!
Kändes bra i hela kroppen efteråt då man skulle fortsätta sen färd hemåt. Sen har dagen bara fortsatt att vara lugn, med matte boken i högsta hugg. Sen åkte jag en kort sväng till Josefin och Andreas då dom skulle göra en god middag med det va lite dimmit och hade en liten bränd lukt men det gick över :).
Nu blir det att läsa igenom det sista inför slutprovet i matte imorn och sen ladda batterierna med sömn och hoppas på att det blir en bra dag imorn med :)!
Massa Kramar <3

Träningsdag

Idag har jag äntligen kunnat träna efter många förkylningsdagar med astma problem på toppen av detta.
Kroppen kändes återhämtad och i form :)!
Ett riktigt skönt tränings pass måste jag säga!
Jag startade med en 15 min uppvärmning på bandet. Jag fortsatte sedan med benträning (vilket är ett måste vid varje tränings tillfälle) sedan avslutade jag med lite rygg.
För er som inte vet detta så fick jag ett skötbord rakt på ryggen under ett arbetspass på barnsjukhuset (för ca. 1 år sedan) och efter många tester och röntgenbilder så visade det sig att det hade blivit en spricka i revbenet och en muskelskada.
Hoppas verkligen att ryggen kan bli bra snart så man slipper ha ont och att man kan röra sig lite mer :)!
Men nu blir det att njuta av en banan och en varm kopp te i sängen och kolla på film!
Det är man värd efter ett hårt träningspass :)
Kram på er alla!

Barn

Just nu känns det som att människor förökar sig som grodyngel :P!
Tycker det är nästan det är var dag som man läser eller hör att någon ska bli förälder/föräldrar :).
Jag är så glad för alla underbara människor runt om mig som startar sitt liv på deras sätt som tex. att skaffa barn och utöka familjen :).
Har fått reda på nu i veckan att min underbara vän Elin ska få en bebis i Augusti och att allt ser bra ut. Allt är som det ska vara! Så ser verkligen fram emot att få leka och busa med den lilla när den väl har ploppat ut och blivit lite större!
GRATTIS till er båda, Martin och Elin :)!
Nu är det även bara 9 veckor, om allt går som planerat, tills Jossan "loppan" kommer bli mamma och jag bli GUDMOR, om det också går som planerat!
Mycket mycket spännade! Hoppas jag och Jenny kommer komma överens då vi båda ska klä på oss gudmors rollen :)!
GRATTIS även till er, Josefine och Mikael :)!
Tänk vad barn kan göra mycket i livet. Dom kan vända ett så att ett liv som tidigare varit hemskt kan bli till ett liv som blir helt fantastiskt. Eller kanske ett liv som innan har varit bra men blir bättre. Ja, det kan bli på många sätt. Men hittills alla som finns runt mig som har fått eller ska få barn har bara visat en stor glädle och lycka!
Jag själv älskar barn och vill att alla barn i världen ska ha det bra.
Men jag själv kommer vänta ett tag till om det nu går som jag har tänkt.
Ser fram emot att få se allas glada sida :)!
Massa pussar och kramar till er alla <3!

Min historia och mitt första inlägg!

Äntligen har man skaffat en blogg efter många års tänkande!
Tack syrran för all hjälp!
Tack även Sara för den sista knuffen med din inspirerade träningsblogg!
Anledningen till att jag skaffar en blogg är för att jag har haft många motgångar i mitt liv med både träning, som har varit min stora glädje och frihet här i livet pga. min svåra dyslexi, och sen tyvärr mycket motgångar inom familj och vänner. Detta ska nu vara min motivation till att försöka komma på fötter igen.
För ca 6 år sedan fick jag en svår knäskada under en fotbollsträning. Den dagen gick mycket snett.
Efter olika kontroller på sjukhuset visade det sig att min knäskål hade hoppat ur led och det gjorde att ledband, korsband och musklerna blev väldigt uttöjda.
Efter ett års rehabträning fick jag beskedet att jag aldrig kommer bli tillräckligt bra igen för att kunna fortsätta spela. Jag hade då spelat fotboll i 10 år.
Nu har jag gått på sjukgymnastik av och till i 5 år och inget har hänt. Varken med operationer eller nån förbättring via träning.
Under denna svåra tiden har jag även förlorat min bästa vän, min morfar. Den dagen förändrade mitt liv helt och hållet. Jag blev en helt annan människa.
Än idag har jag svårt att förstå att detta har hänt. Det har nu gått 5 år utan honom.
Tyvärr är inte morfar den ända jag har mist i mitt liv utan även 6 st av mina underbara vänner i olika händelser som tex. cancer och trafikolyckor.
Nu idag börjar jag se ljuset i denna otroligt långa tunnel. Men jag har fortfarande en lång väg att gå.
Jag kommer uppdatera bloggen varje gång nått nytt händer så vänta er mycket läsning :)!
RSS 2.0