Min plats

En person sa till mig en gång: "Der spelar ingen roll var man än är, så ska man finna sig en plats där man kan tänka och njuta ifred. Den dagen man väljer att ta med sig någon till denna plats ska det vara en speciel person"!
Jag förstog inte varför man skulle det men idag gör jag verkligen det. Jag har idag två olika platser där jag går till den ena när jag känner att jag behöver njuta och få energi och den ända där jag kan glödjas och tänka.
Nu dom sista dagarna har jag haft väldigt många tankar och funderingar om framtiden.
Ska man plugga? Vad ska man i så fall plugga? Vart ska man plugga? Ska man jobba? Vart ska man jobba i så fall?
Ja, frågorna är många. Jag önska bara man hade svar på alla också.
Idag har varit en sådan dag då man har fått användning av sin plats. Att man har fått sitta och tänkt i lugn och ro.
Tog mig frihet att ta lite underbara bilder från platsen :)!
Utsikt mot liseberg
Utsikt över Hisingen och läppstiftet
Utsikt över Majorna och Älvsborgsbron
Kommer lägga upp bilder även på min andra ställe som jag brukar gå till någon annan gång..
"Hur du än är, ser ut och tänker/tycker så är du värdefull"
Kram på er <3

Saknad...

Har någon saknat någon så mycket så att det gör ont?
Det har jag...
Varje dag går jag runt med en smärta som aldrig försvinner.
Varje dag tar jag mig tid att tänka på dom som jag saknar i mitt liv. Det behöver inte alltid vara någon som har lämnat livet utan kanske bara en eller flera som finns på avstånd.
Det är alltid svårast på kvällarna innan man ska sova. Man kan vara hur glad som helst på dagarna men så fort det är mörkt, tyst och ensamt så kommer allt fram.
När kommer detta ta slut? kommer det ta slut?
Jag vill verkligen tacka alla mina underbara vänner som finns runt om i landet, ni vet vilka ni är, och familj som stöttar och finns där för mig. Utan er hade inte jag varit där jag är idag!
Tack även alla som lyssnar.
Ni är Guld värda <3!
Ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3! Glöm aldrig det!
" Det är aldrig fel att ha kännslor. Spelar ingen roll om det är
svek, kärlek, sorgsen, lycka, glädje, ledsen osv.
Det är sådana vi är!
Vad glad för den du är och inte för den du inte är! "
Tagen idag på klipporna vid Saltholmen i Göteborg.

En skön dag i vårväder

Idag har det varit ett fantastiskt skönt väder ute.
Jag startade dagen med en god och rejäl frukost. Sen gjorde man sig redo för dagen och funderade på vad som skulle hända.
Efter många om och men så blev det en härlig lång promenad med pappa ner till centrum, med lite omvägar, för att hämta bilen som hade varit på service. När vi väl kom hem igen kände man sig pigg och glad och till och med lite kreativ. Så medans pappa gjorde lite mat så gjorde jag var sin semla till oss. Jag blandade Vaniljkräm och grädde som blev fyllning, jag hade så klart mandelmassa i också, sen tog jag och dekorerade med hjärtan i olika färger och tillsist den lilla hatten med lite florsocker på :)!
Tro mig det smakade himmelskt!
Vid 4 tiden va det dagt att åka till optikern för att se om synen har försämrats och om jag kanske skulle få använda glasögon även när jag kör bil.
Synen hade inte blivit sämre men jag skulle eventuellt behöva använda glasögon då ögonen har en "dålig dag". Känns skönt att ha fått kolla upp det. Hoppas att det kan hjälpa mig lite med min läsning och dyslexi.
Men detta med att välja bågar... Hjälp! Hade helt glömt av hur svårt det va och vilken djungel det är. Färg, form, märke, kostnad osv.. Men tillslut hittade jag ett par som kändes bra i alla fall. Resultat kommer på bild då dom är färdiga att hämtas ut :)!
Dagen avslutades med att man hade fredagsmys. Räkor, vitlöksbröd och ostbricka. Mmmm.. Det va inte helt fel :)!
Tack alla som läser och följer min blogg.
Jag hoppas att mina inlägg kan tilltala vissa och till och med insperera er.

"Ge Aldrig upp dom stunder som det känns jobbigt och hopplös.
Ta vara på det som är bra i ditt liv och gör det till det bättre!
Det kommer alltid finnas någon i ditt liv som bryr sig och som
alltid kommer finnas till hands.
Det gäller bara att tro på sig själv och komma på det som är
bra i sitt liv.
Ta vara på din tid och din kärlek för den är Guld värd!"

Kram på er <3!

En underbar stockholmsresa!

Nu va det ett tag sen som jag skrev så nu är det dags igen . Ska bli bättre på detta!
Den senaste veckan har det tyvärr blivit lite dåligt med träning men det ska bli ändring på detta NU!
I fredags åkte jag till Stockholm. Det va verkligen så skönt att komma ifrån det vanliga lite.
Under min tid i huvudstaden har jag varit med fantastiska människor som får mig att må så bra. Jag har även fantastiska människor hemma i gbg som också får mig att må bra. Men ibland är det skönt att kunna lämna det vanliga för att träffa folk i en annan miljö.
Stockholm har haft mycket att erbjuda :)! Jag har träffat mina underbara Sara och Thobias! Är så glad över att ni finns i mitt liv! Sen har Jag och Sara kommit fram till att vi är en kopia av vadandra. I vissa stunder då man tänker på det så är det lite läskigt men samtidigt väldigt roligt :)!
Vi har haft långa fika stunder på 3 ½ timma med massa gott i magen och mycket prat och rådgivning. Vi har lagat fantastiska maträtter som har varit en fröjd för smaklökarna, om man nu ska imponera lite :p.
Man har även hunnit med att kolla på innebanymatch i Solna. Det va AIK-Helsingborg. Dock en rätt tråkig match då det inte hände så mycket och AIK utklassade Helsingdorgarna. Skämdes nästan för att vara halv skåning :P. Men Sara och Jag satt och diskuterade annat istället, så det blev ju bra, men tobbe verkade vara inne i matchen i alla fall :). Men på väg till matchen hittade vi en enorm isbacke och en perfekt pulkabacke. Dock provade vi den inte men det blir någon annan gång!
Jag har även fått behandling av min skadade rygg. Det är bra ibland att man har kontakter ;). Tro mig det gjorde enormt ont. Tårarna föll men det va väldigt skönt efteråt.
Så nu är jag hemma igen med nya krafter och ny energi till att hitta på massa saker som får mig att må bra och får andra i min närhet att må bra.
Ser verkligen fram emot nästa Stockholm resa!
Kram på er alla <3!
RSS 2.0